Molitev za mir v svetu globalni klic k akciji za svetovni mir

Posted on June 6, 2016 by AlexanderMolitev za mir v svetu

Molitev za mir v svetu moliKlic k akciji za svetovni mir

Molitev za mir v svetu Kaj lahko naredimo da bi se stvari spremenile.  

Kot vsi veste sem trdno prepričan da “Obstaja pot” iz katerekoli krize in da nam je vsem usojeno doseči nepredstavljive ravni višje evolucije.

 

Stress relief techniques that work stress buster technique


Molitev za mir v svetu – Zato sledeči članek pišem v duhu tega prepričanja.

Ko je nastopilo leto 2012 in se izteklo brez znakov svetovnega uničenja je veliko gurujev – prerokov sodnega dne ostalo brez venca zmage in mnogo ognjevitih pridigarjev je po zmotnih napovedih zapustilo prižnice. Na žalost je mnogo njihovih vernikov izgubilo tudi  svojo vero.


Ves ta čas so mi moji Učitelji zagotavljali, da svetovnega uničenja ne bo.  Razložili so mi, da je leto 2012 res zaznamovalo prihod večje destruktivne spremembe—vendar naj bi se le-ta odrazila le na nivoju zavedanja.

Mayi torej niso bili v zmoti, le interpretacije prerokbe raznih gurujev so bile zmotne.

Mojo pozornost sta pred kratkim vzbudila dramatični upad kolektivnega zavedanja človeške rase in nenaden masiven porast negativne energije, ki pustoši planet.

Postalo mi je povsem jasno, da je črna energija povsem humanega izvora in da je primarni razlog njenega obstoja v pohlepu po denarju in moči.

Jasno je da “zlo” ne  more obstajati  brez ljudi. Smo edina znana vrsta, ki je zmožna ustvariti in razvneti tako zastrašujočo, toksično in destruktivno energijo. Za to naše obnašanje pa obstaja povsem logična razlaga v evoluciji ali pomanjkanju le-te.

 

Molitev za mir v svetu.

Pred mnogimi leti in veliko pred letom 2012 so mi moji Učitelji razodeli, da bo prišel čas, ko bo “človeško srce postalo mrzlo” in da bo takrat energija zla pričela vplivati na življenje vseh ljudi- ne samo tistih, ki jih je kontrolirala.

Učitelji so mi razložili, da bo ugasnil celo najmočnejši čut samoohranitve, kar bo ljudi spremenilo v samomorilske robote, zmožne nepopisnih dejanj krutosti in nespametnega množičnega uničenja.

Ni potrebno imeti posebne psihične sposobnosti, da se zavemo, da je ta prerokba sedaj postala realnost. Jasno mi je, da ta stopnja evolucije nima nič skupnega z religijo.

Religija se uporablja le kot najbolj priročno in strateško kritje za dejavnost  vsestranskega zla.
Kar se dogaja je zgolj “smerokaz”– “znak časa”.

Trenutno so na delu sile, ki so videti diabolične po naravi —vendar so v resnici to sile , ki jih uporabljajo ljudje z natančno določenim blaznim načrtom.

K sreči za nas vse pa mi je bilo zagotovljeno, da je ta podoba neustavljivega “zla” le del procesa evolucije, ki bo izzval druga dogajanja ob  primernem času.

Točneje, omenjeno je, da bodo “ti dnevi skrajšani ” z namenom  preprečiti katastrofo, ki bi ogrozila obstoj samega planeta v rokah samomorilskih strojev.

 

Sedaj pa dobri del napovedi – Molitev za mir v svetu

Omenjena je bila tudi “določena akcija”, ki se je v teh časih lahko udeleži kdorkoli in bo zelo dobrodejna.
Sodeluje lahko kdorkoli, pripadnik religije, duhovnosti …ali česa drugega.
Gre za proces, ki ga lahko izvedete kot želite. Njegov smisel ni v pospeševanju spremembe same, ker bo ta nastopila zgolj takrat ko bo zadoščeno vsem pogojem.
Namen procesa je “miselklic”, ki bo koristil vam in nikomur drugemu.

Ljudje se nagibajo k pretvarjanju česarkoli v religiozno ali mistično izkušnjo in prepričan sem, da bodo mnogi obrnili ta klic v “molitev”—in tudi to je dobro. V resnici je potrebno le v mislih izreči sledeče besede:

“Prosim ustavi to norost”.

Naslovite  klic na kogarkoli želite: vašo najbolj priljubljeno božanstvo, angele, vile, škrate, mater Zemljo, Obi-Wan Kenobija…

Izrecite te besde le če iskreno verjamete, da je človeška rasa dejansko na kolenih, in da se ne bo mogla osvoboditi uničujoče energije pohlepa, ki jo vodi.

Če to storite z resnim namenom boste začutili “vzgib”, ki vam bo dal moč..  

View the English Post for the Prayer for world peace. 

I uodated the Molitev za mir v svetu post on the 12 July 2019. 

 

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail