Vprašaj s prepričanjem

attract abundance video

Home | Breathing Exercise | Cleaning Tools | Free Video and Audio Downloads | Free Meditations |

 

 

         
Slovenian
Thank You Rae

 

         

 

Globalni klic k akciji za svetovni mir

 

.

Klic k akciji za svetovni mir  from NetGems on Vimeo.

Posreduj video drugim     Download je brezplačen

.

 

 

 

advertisement

 

Klic k akciji za svetovni mir

Kaj lahko naredimo da bi se stvari spremenile.  

Kot vsi veste sem trdno prepričan da “Obstaja pot” iz katerekoli krize in da nam je vsem usojeno doseči nepredstavljive ravni višje evolucije.
Zato sledeči članek pišem v duhu tega prepričanja.

Ko je nastopilo leto 2012 in se izteklo brez znakov svetovnega uničenja je veliko gurujev – prerokov sodnega dne ostalo brez venca zmage in mnogo ognjevitih pridigarjev je po zmotnih napovedih zapustilo prižnice. Na žalost je mnogo njihovih vernikov izgubilo tudi  svojo vero.


Ves ta čas so mi moji Učitelji zagotavljali, da svetovnega uničenja ne bo.  Razložili so mi, da je leto 2012 res zaznamovalo prihod večje destruktivne spremembe—vendar naj bi se le-ta odrazila le na nivoju zavedanja.

Mayi torej niso bili v zmoti, le interpretacije prerokbe raznih gurujev so bile zmotne.

Mojo pozornost sta pred kratkim vzbudila dramatični upad kolektivnega zavedanja človeške rase in nenaden masiven porast negativne energije, ki pustoši planet.

Postalo mi je povsem jasno, da je črna energija povsem humanega izvora in da je primarni razlog njenega obstoja v pohlepu po denarju in moči.

Jasno je da “zlo” ne  more obstajati  brez ljudi. Smo edina znana vrsta, ki je zmožna ustvariti in razvneti tako zastrašujočo, toksično in destruktivno energijo. Za to naše obnašanje pa obstaja povsem logična razlaga v evoluciji ali pomanjkanju le-te.

 

Molitev za mir na Zemlji


 

 

 

advertisement

Pred mnogimi leti in veliko pred letom 2012 so mi moji Učitelji razodeli, da bo prišel čas, ko bo “človeško srce postalo mrzlo” in da bo takrat energija zla pričela vplivati na življenje vseh ljudi- ne samo tistih, ki jih je kontrolirala.

Učitelji so mi razložili, da bo ugasnil celo najmočnejši čut samoohranitve, kar bo ljudi spremenilo v samomorilske robote, zmožne nepopisnih dejanj krutosti in nespametnega množičnega uničenja.

Ni potrebno imeti posebne psihične sposobnosti, da se zavemo, da je ta prerokba sedaj postala realnost. Jasno mi je, da ta stopnja evolucije nima nič skupnega z religijo.

Religija se uporablja le kot najbolj priročno in strateško kritje za dejavnost  vsestranskega zla.
Kar se dogaja je zgolj “smerokaz”-- “znak časa”.

Trenutno so na delu sile, ki so videti diabolične po naravi —vendar so v resnici to sile , ki jih uporabljajo ljudje z natančno določenim blaznim načrtom.

K sreči za nas vse pa mi je bilo zagotovljeno, da je ta podoba neustavljivega “zla” le del procesa evolucije, ki bo izzval druga dogajanja ob  primernem času.

Točneje, omenjeno je, da bodo “ti dnevi skrajšani ” z namenom  preprečiti katastrofo, ki bi ogrozila obstoj samega planeta v rokah samomorilskih strojev.

 

 

 

 

advertisement

 

Sedaj pa dobri del napovedi.

Omenjena je bila tudi “določena akcija”, ki se je v teh časih lahko udeleži kdorkoli in bo zelo dobrodejna.
Sodeluje lahko kdorkoli, pripadnik religije, duhovnosti …ali česa drugega.
Gre za proces, ki ga lahko izvedete kot želite. Njegov smisel ni v pospeševanju spremembe same, ker bo ta nastopila zgolj takrat ko bo zadoščeno vsem pogojem.
Namen procesa je “misel-klic”, ki bo koristil vam in nikomur drugemu.

Ljudje se nagibajo k pretvarjanju česarkoli v religiozno ali mistično izkušnjo in prepričan sem, da bodo mnogi obrnili ta klic v “molitev”—in tudi to je dobro. V resnici je potrebno le v mislih izreči sledeče besede:

“Prosim ustavi to norost”.


Naslovite  klic na kogarkoli želite: vašo najbolj priljubljeno božanstvo, angele, vile, škrate, mater Zemljo, Obi-Wan Kenobija…
Izrecite te besde le če iskreno verjamete, da je človeška rasa dejansko na kolenih, in da se ne bo mogla osvoboditi uničujoče energije pohlepa, ki jo vodi.

Če to storite z resnim namenom boste začutili “vzgib”, ki vam bo dal moč.  

 

 

 Place a link to Thereisaway website even one link will help spread the good news!

 

Learn Reiki Self-Healing

 

Be informed about new videos!

 Thereisaway

Promote Your Page TooFollow @thereisaway

 

 

Tweets from Thereisaway

 Tweets by @thereisaway

 

 

Ask questions about our meditations.
Is there a free meditation your would like to see here

Tells us at the Thereisaway's Blog

 

vegetarian and vegan cooking videos and recipes

 

 

 

 

Video Per La Pace Mondiale